vissza a főoldalra
 
ONLINE KULTURÁLIS ÉS MŰVÉSZETI MAGAZIN
(világhálón: 2001. március 1-jétől, nyomtatásban: 2002. tavasza óta)
 
Aktuális írások
Első közlés írások
* * * JÁTÉK * * *
Kulturális ajánlatunk
Munkatársaink
Kortárs válogatás
Klasszikus válogatás
NapSziget Galéria
Nyomtatott NapSziget
Támogatóink
 
AKTUÁLIS ÍRÁSOK
(szerkeszti: Varga Gabriella)
 
IRODALOM, KÖZÉLET
Elismerés a Versrádiónak
Különdíjat kapott az online Versrádió a Magyar Marketing Szövetség által meghirdetett "Az Év Honlapja" 2010 pályázatán. A 13 szakemberből álló zsűri az arculat, az innováció, a kategóriának megfelelő tartalom, a könnyű kezelhetőség, a praktikusság és az összbenyomás alapján ítélte oda a díjat, média kategóriában. A Versrádió olyan versenytársak között kapott különdíjat, mint az MR1 Kossuth Rádió, a femina.hu, a Joy, a Playboy, vagy a Story TV4!. A Magyar Versmondók Egyesülete nevében Lutter Imre ügyvezető elnök és Szennik Éva kommunikációs alelnök vették át az elismerést.  
 
 
Az oklevél
  
Emellett a vers.hu átfogó költészeti és pódiumművészeti portál a közönségszavazáson 353 honlap között 7. helyet ért el, közel hétezren gondolták úgy, hogy a Vers Oldala a kedvencük! A Magyar Versmondók Egyesülete a díjátadás után köszönetét fejezte ki a honlap készítőinek és karbantartóinak, elsősorban Lutter Imre főszerkesztőnek, Papp Kornél, Káli György és Szennik Éva felelős szerkesztőknek, Lovas Ábel programozónak, Halász György és Veréb Csaba grafikusoknak, valamint Kiss Lászlónak, az egyesület elnökének, mert Az Év Honlapja elismerései ismét erősítették a versek 21. századi létjogosultságát. 
  
A Magyar Versmondók Egyesülete 2004-ben indította el a vers.hu portált, majd 2006-ban a Versrádiót, és ezek mellett még két online versoldalt, a Versmondó folyóirat elektronikus változatát (versmondo.hu) és a Kaleidoszkóp VersFesztivál hivatalos honlapját (versfesztival.hu), valamint blogot és fórumot is üzemeltet. A közhasznú szervezet valamennyi honlapja az elmúlt egy évben újult meg tartalmilag és arculatilag is, azóta az oldalak látogatottsága folyamatosan nő. 
  
[Forrás: Magyar Versmondók Egyesülete]
A cikk 2010. december 4-én került fel a világhálóra.
 
Visszatérés
az IRODALOM, KÖZÉLET rovat
további cikkeihez
Visszatérés az
AKTUÁLIS ÍRÁSOK
főoldalára
 
 A cikkekkel kapcsolatos véleményeket, illetve a közlésre szánt aktuális írásokat
e-mail címünkre valamint az 1174 Budapest, Podmaniczky Zsuzsanna utca 3. postai címre várjuk!
skype-nevünk: napsziget, szerkesztőség telefonszáma: 06-30/520-1428
 
Vissza a főoldalra
 
 A NapSziget folyóirat
évente négyszer
nyomtatott formában
is megjelenik.
 
Rendelje meg Ön is!
1174 Budapest, Podmaniczky Zs. u. 3.
 
céljainkat az NKÖM támogatja
 
 
 
a Magyar Művészeti Portál